Om os

Siden bloggen startede, har vi skiftet adresse.

Vi bor nu på en gammel 4 længet gård. Der er nemlig plads til os og vores butik. Det er en fornøjelse at bo sammen med butikken. Det har åbnet op for nogle muligheder som ikke var tilstede før.

Butikken har vi indrettet i nogle af de gamle staldbygninger, så det rustikke har vi beholdt. Nu er butikken i et plan, til gengæld er her ikke jævnt. At indrette i en gammel stald giver os nogle muligheder, for at sætte tingene op på en måde som vi godt kan lide det. Hvis du har lyst til at se nærmer på det nye sted, så ligger vi kun 16 km fra centrum af Odense. Kommer du ad motorvejen skal du svinge af hvor der står Odense SV og kører mod Assens. På et tidspunkt kommer du til vores skilt ved Langsted, der svinger du om og så er det bare at følge skiltene.

Adressen er: Langstedvej 63, Langsted, 5690 Tommerup (ligger et godt stykke fra Tommerup)Vi køber ind i Danmark og Sverige, som vi ofte besøger, da vi har en lille hytte i Brusarp i Småland.

Småland er kendt for sine gode loppemarkeder og forskellige (gård-) auktioner. Vi benytter begge dele flittigt, når vi skal finde ting til vores butik og webshop.

Men vi nyder naturligvis også at besøge diverse loppemarkeder på Fyn, hvor vi bor. Det er sjovt at finde ting, som vi kan huske fra vores barndoms besøg hos bedsteforældrene.

Hvis du skal til Sverige og har lyst til at gå på loppemarkeder eller genbrugsbutikker, kan du sende os en mail, så sender vi nogle adresser på nogle gode steder - hovedsageligt i Småland.